Bebeluș de 8 luni, mort de meningită în vestul țării. Altul de 4 luni, adus în stare gravă la Timișoara

6722

Un copil de opt luni a ajuns mort la spitalul din Hunedoara, joi. Medicii de aici nu l-au mai putut salva, copilul ajungând în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale au pus un diagnostic de suspiciune de meningită bacteriană. Acesta este al doilea caz în această săptămână. Prima suspiciune a apărut în prima zi a săptămânii , la un copil de patru luni. Copilul a fost transferat la Timișoara, spital care a și confirmat diagnosticul. Ambii copii sunt din Uricani, Valea Jiului.

Cadrele medicale de la Petroșani confirmă sosirea în unitatea medicală a unui pacient de opt luni, aflat în stop cardiorespirator.

Potrivit sursei citate, copilul a fost adus de la Spitalul din Lupeni, cu ambulanța, însă era în stop cardiorespirator neresuscitabil, cu mențiunea: suspiciune de meningită.

Copilașul este cel de-al doilea caz, după un prim  pacient – de patru luni – care a ajuns la Timișoara, într-o stare foarte gravă. Medicii de la Timișoara au confirmat disgnosticul de meningită bacteriană. Adică transmisibilă.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ