BCT forțează primul succes din play-off

89

Seria Oradea – Timișoara din sfertul de finală al Ligii Naționale de baschet se mută pe Bega de la scorul de 2-0. Meciul trei în care ”leii” bănățeni au neapărată nevoie de victorie se joacă miercuri.

Campioana e în avantaj după primele două jocuri cu Timișoara din sferturile de finală și poate tranșa soarta disputei cu un nou succes în oricare dintre cele trei partide rămase. Va avea în față însă o echipă hotărâtă să concretizeze șansa după ce a pierdut pe final primele două confruntări.

”Suntem foarte motivați; am simțit că au fost momente când am avut adversarul în mână și l-am scăpat. E greu de spus dacă cineva a câștigat meciurile de la Oradea sau altcineva le-a pierdut, dar este cert că am fost la nivelul adversarilor pe tot parcursul celor două partide. Băieții își doresc foarte mult victoria și nu vor să termine sezonul mâine”, a declarat antrenorul BCT, Tudor Costescu.

Meciul trei este programat miercuri, de la ora 17,30, în sala Constantin Jude, după ce primele două jocuri disputate în urmă cu o săptămână s-au încheiat cu 74-66 și 85-81 pentru orădeni. De fiecare dată însă bihorenii au întors situația în ultimele minute în condițiile în care violeții au condus la 12 puncte și 14 puncte diferență.

Partida de mâine va fi a opta directă dintre cele două formații, în acest sezon, după ce Timișoara și Oradea s-au întâlnit de două ori în sezonul regular, de două ori în grupa 1-6, de două ori în play-off și o dată în Cupa României. Bihorenii conduc cu 6-1 la ”directe”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ