Bătut în fața blocului! De la ce motiv stupid a pornit scandalul

219

Iulia Papp e un bărbt în vârstă de 38 de ani din municipiul Gherla, care marţi, 10 iulie s-a prezentat la I.M.L. Cluj pentru a-şi scoate certificat medico-legal, după o bătaie încasată în faţa blocului, după ce doi agresori, tată şi fiu, l-au “extras” chiar din fereastră şi apoi l-au tocat mărunt.

Totul, pentru o remarcă răutăcioasă făcută de un vecin, care plecase între timp, referitoare la o bicicletă pe care maturul o avea la vânzare, gazetadecluj.ro.

Iuliu Papp, „marcat” bine la ochiul stâng arată că vineri, 6 iulie se afla la geamul locuinţei sale din municipiul Gherla şi povestea cu doi prieteni, în faţa blocului său când, la un moment dat, a trecut pe lângă ei un bărbat cu o bicicletă de copii, pe care o ducea după el.

“Când a trecut individul am aflat că bicicleta era de vânzare, iar unul dintre cei cu care povesteam l-a întrebat cât costă. Iar la răspunsul acestuia că 200 de euro, omul i-a spus că trebuie să fii, efectiv, nebun ca să dai atâţia bani pentru ea, deşi – vă spun sincer – nu era deloc urâtă şi era şi de firmă. La care omul şi-a dus biciclceta acasă şi după câteva minute s-a întors la blocul meu, ca să-l pedepsească pe cel care a făcut remarca. Fiul lui era cu el şi supăraţi-foc, m-au întrebat unde plecase cel ce3 făcuse remarca. Le-am spus că habar n-am unde, la care fiul lui mi-a ars un picior în ochi, aşa cum mă aflam – în geamul jos de la garsonieră – apoi m-a tras afară. Acolo, au început amândoi să mă bată, pe-ntrecute, până m-au lăsat lat”.

Bărbatul arată mai departe că s-a prezentat de urgenţă la poliţie, iar cei de la secţie i-au recomandat să se prezinte la I.M.L. pentru a-şi scoate certificat medico-legal. Curând, bărbatul este invitat în cabinetul de consultaţii iar după câteva minute acesta se întoarce cu un certificat în care i-au fost recomandate opt zile de îngrijiri medicale.

Mărturiseşte respectivul, după întoarcerea lui de la cabinet: “Pentru ce mi-a făcut omul acesta merg la tribunal şi-l port prin instanţe până când se satură. Apoi îl pun la plată ca să realizeze că m-a bătut fără să fiu vinovat de ceva”! După care, cu un aer hotărât, părăseşte sediul instituţiei medicale clujene.

“Avem depusă o plângere sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă în vederea clarificării tuturor aspectelor care au dus la comitrerea faptei şi tragerea la răspundere a autorului”, a declarat, Traian Morar, purtător de cuvânt al I.P.J Cluj.

sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.