Bătălie în 3 acte pentru bronz, Poli – Potaissa

182

Politehnica Timișoara va lupta cu Potaissa Turda pentru medalia de bronz a Ligii Naționale de handbal masculin. Duelul în 3 acte se va disputa în 20 și 29 mai în Banat, respectiv în 25 mai la Turda.

Dacă finala mare a campionatului masculin a rămas o afacere 100% bucureșteană, atenția celor din vestul țării se mută pe finala mică, meciul pentru locurile 3-4. Poli Timisoara și Potaissa Turda sunt cele două pretendente la bronzul Ligii și la biletele pentru cupele europene. În mod normal și locul 4 asigură accederea în eurocupe însă depinde de numele campioanei. Poli a cedat cu 0-2 în semifinala cu Dinamo în timp ce Turda a fost învinsă cu 1-2 de CSM București.

Pentru prima dată în play-off, handbaliștii vor avea avantajul terenului propriu în două partide, dar și toți jucătorii la dispoziție după ce suspendările lui Chikovani și Timofte au expirat, iar Pejovic e refăcut după accidentarea ce l-a ținut pe tușă în ultimul duel. Reamintim că în patru din cele cinci meciuri disputate de studenți în play-off nu au putut alinia cei mai buni oameni. Punctul culminant l-a reprezentat meciul doi cu Dinamo în care au absentat trei titulari…

Seria Poli – Potaissa este dechisă vineri, de la ora 19, în sala Constantin Jude. Meciul al doilea se joacă la Turda în 25 mai, iar dacă mai e cazul confruntarea decisivă are loc tot la Timișoara în 29 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ