Bătaie între rromi: S-a lăsat cu geamul spart al unui autobuz!

160

Un autobuz al OTL a fost vandalizat, după ce un grup de romi s-au luat la bătaie, iar unul dintre bărbaţi a spart un geam.

Potrivit unui comunicat al OTL, evenimentul s-a produs joi seară, în jurul orei 21.15, într-un autobuz Solaris, aflat pe traseul liniei 16.

„În staţia Billa, un grup de cetăţeni de etnie romă, format din doi bărbaţi şi o femeie, au avut o altercaţie. În timpul scandalului, unul din bărbaţi a spart un geam lateral al autobuzului. Conducătorul auto a apelat Serviciul Unic de Urgenţă şi echipajul de Poliţie care s-a deplasat la faţa locului a reuşit să prindă şi să identifice făptaşul, urmând ca paguba provocată de acesta să fie recuperată”, a anunţat OTL.

Ofițerul de presă al Poliției Bihor, agent șef adjunct Ioana Lascău, a confirmat că există un dosar penal în acest caz. „Există o plângere penală înregistrată la Poliția Municipiului Oradea, în care polițiștii orădeni efectuează cercetări față de un bărbat bănuit de comiterea infracțiuniii de distrugere”, a declarat Lascău.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ