Bătaie în stradă, sub ochii unui copil! Motivul incredibil pentru care tatăl minorului a fost lovit cu sălbăticie

244

Un tată a fost snopit în bătaie de doi bărbați. Incidentul s-a întâmplat de față cu copilul minor, iar motivul este revoltător, notează newsar.ro

 Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că polițiștii orașului Lipova au reținut doi tineri din aceeași localitate, care, în seara zilei de 1 mai, au lovit un bărbat, pe o stradă din localitate, intens circulată la ora respectivă.

„În seara zilei de 1 mai, un tânăr de 28 de ani, din Lipova, a condus un autoturism în care se afla cu un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate. La o trecere pentru pietoni, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui copil minor, angajat în traversarea străzii. Tatăl copilului a atras atenția șoferului cu privire la obligativitatea acordării priorității de trecere pietonilor în locurile marcate, moment în care conducătorul auto și pasagerul au coborât din autoturism, aplicându-i bărbatului de 40 de ani mai multe lovituri în zona feței și a corpului, cu pumnii și picioarele”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

La acest incident au asistat atât copilul minor, cât și alte persoane care la ora respectivă se aflau în trecere prin zonă, alertând prin 112 organele de poliție, care s-au deplasat la fața locului.

Polițiștii au reușit identificarea și depistarea autorilor faptei, în baza probatoriului administrat aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulbure a ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe.

Vezi VIDEO pe newsar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ