Baruri, restaurante, magazine și saloane de înfrumusețare din Timișoara, călcate de polițiști

121

Peste 160 de societăți comerciale din Timișoara au fost verificate de polițiștii locali. Controalele s-au lăsat cu zeci de sancțiuni și propuneri de suspendare a activității.

În ultima lună au fost controlate baruri, restaurante, fast-food-uri, magazine de comerț cu amănuntul, societăți de întreținere și reparații auto, precum și saloane de înfrumusețare.

”Peste 160 de societăți care desfășoară activități pe diferite linii au fost verificate de polițiștii locali, fiind constatate 80 de încălcări ale prevederilor OG 99/2000 și HCL 538/2015, sancțioonate cu amenzi în valoare de 46.000 lei, pentru fapte precum lipsa acordului de funcționare, neavizarea acordului de funcționare la zi, comercializarea de produse și servicii de piață altele decât cele înscrise în autorizația de funcționare, neafișarea la loc vizibil a acordului, neafișarea sau nerespectarea orarului de funcționare aprobat”, anunță autoritățile.

Au fost întocmite și 11 propuneri de suspendare a activității comerciale pe o perioadă de 30 de zile, în special în cazul societăților care au fost identificate fără acord de funcționare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ