Update: Bărbat căutat de 3 zile de polițiști și scafandri în zona Lacului Secu FOTO

69

Un bărbat este căutat de polițiști și scafandri în zona Lazului Secu, din Caraș-Severin. Omul a dispărut, sâmbătă, și de atunci autoritățile sunnt în alertă. Există riscul ca bărbatul să se fi înecat în lac.

”Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Reșița au fost sesizaţi la data de 31 august a.c., în jurul orei 14.00, despre dispariţia unui bărbat de 55 de ani, din Reșița.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 14.00, ANDREI DANIEL IOSIF s-ar fi aflat pe malul Lacului Secu, împreună cu alți doi prieteni, acesta intrând la scăldat în albia lacului, iar după ce s-ar fi depărtat aproximativ 10 metri, nu ar mai fi fost văzut ieșind din apă”, transmite IJ Caraș-Severin.

Semnalmente: înălţime 1.72 metri, corpolență astenică, greutate 60-65 kg, păr cărunt tuns scurt, poartă mustață, ochi căprui. Nu are semne particulare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Update: În ajutorul salvatorilor din Caraș-Severin a venit și o echipă de scafandri din Mehdinți. Pompierii căășeni intervin în continuare cu o barcă cu motor. Bărbatul nu a fost încă găsit.

LĂSAȚI UN MESAJ