25.6 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Bannerele ,,zburătoare” cu chipul primarului rămân șubrede! Nici ale altor candidați nu sunt complet sigure

Nici o săptămână nu a trecut de la incidentul cu panoul de campanie zburător, că actualul edil o comite din nou. Nu toate panourile de campanie din oraș au fost prevăzute la bază cu greutăți.

Unul din ele, situat în apropierea Hotelului Continental. Într-adevăr, panoul a fost amenajat cu greutăți, însă ele nu sunt prinse în niciun mod de barele din metal ale panoului, acesta putând fi ușor de clintit.

Ca măsură de siguranță unele dintre legături ale posterului propriu-zis au fost desfăcute, însă, la bază greutățile sunt puse „de mântuială”, iar la un vânt puternic precum cel de la începutul săptămânii, panoul electoral ar putea să-și ia zborul în orice moment.

Există panouri unde au fost puse cărămizi, cum este, de pildă, cel din Piața Unirii, care are stivuite cărămizi la bază. Însă nici acolo, ele nu sunt legate în niciun fel. Chiar și așa, inspiră mai multă siguranță în cazul unui vânt precum cel de marți după-amiază.

@portal.de.stiri

♬ sunet original – PORTAL DE STIRI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :