Bani grei pentru a întineri cu zece ani! Cât a plătit o vedetă controversată din Banat pentru a redeveni ,,tânără!”

320

Brigitte Sfăt, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase, și-a făcut o nouă intervenție chirurgicală în Turcia, la sfârșitul anului trecut. Apropiații spun că bruneta face orice pentru a avea un ten impecabil, motiv pentru care apelează la tehnologia avansată pentru a găsi secretul tinereții fără bătrânețe.

Se pare că Brigitte frecventează o clinica din Turcia unde isi face mai multe interventii. Surse din apropierea soţiei lui Ilie Năstase au dezvăluit că vedeta a apelat la un cunoscut estetician de la o clinică din Turcia, pentru că a dorit o întinerire a pielii. Ea a făcut un tratament avansat în acest sens, sub îndrumarea medicului turc, potrivit republicaonline.ro.

Tratamentul a constat în reconstrucţia muşchilor şi întinderea pielii de pe faţă. Pentru asta, vedeta a plătit aproximativ 3.000 de euro.

“Brigitte a fost la turci inainte de sarbatori si si-a facut o operatie, la fata, de vreo 3.000 de euro. Si-a intins pielea, si-a hidratat-o, si-a facut reconstructie de muschi. Aceasta operatie se face la fata si la gat, dureaza cateva ore si se poate face doar cu anestezie totala”, au declarat apropiații pentru WowBiz.

sfattt-poza

LĂSAȚI UN MESAJ