Banatul se topește! Recorduri meteo greu de suportat

414

Astăzi, vremea va fi în general frumoasă și foarte caldă după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic, local în zona de câmpie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse și descărcări electrice după-amiaza, îndeosebi în zonele de munte. Vântul va sufla în general slab.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade, iar cele minime între 16 și 23 de grade, cu valorile cele mai ridicate la deal.

Mâine, vremea se va menține în general frumoasă și călduroasă după-amiaza, când indicele temperatură-umezeală va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 al disconfortului termic local, în zona de câmpie. Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopții. După-amiaza, izolat, îndeosebi în zonele de munte, vor mai fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 16 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, până la 14…15 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Sursă: radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ