6.2 C
Timișoara
joi 18 aprilie 2024

Banat Girls, la prima deplasare din play-out. Întâlnim Gloria Bistrița

Banat Girls Comloșu Mare va juca în epilogul etapei a doua din play-out pe terenul Gloriei Bistrița, o echipă ce a fost la un gol de prezența în play-off.
Adversarul din această etapă a obținut o remiza albă în ultimul meci jucat acasă, în sezonul regular, cel cu Csikszereda Miercurea Ciuc, un egal care a costat-o pe Gloria prezența în lupta pentru primele pozitii din Superligă.
În partida de deschidere a play-out-ului, bistrițencele au jucat tot pe teren propriu și au făcut o adevărată demonstrație de forță, învingând echipa din Târgu Mureș cu 12-0.
Echipa noastră vine după victoria clară, 4-0 cu CSM Alexandria, iar Liviu Ivasuc are la dispoziție toate fotbalistele pentru duelul din Ardeal.

„Ne așteaptă un meci cu o echipă care a fost la un pas de a prinde play-off-ul, o echipă cu multe jucătoare experimentate. Este un meci dificil, dar să nu uităm că echipa noastră a câștigat un meci anul trecut împotriva lor. Chiar dacă suntem într-o formulă mult schimbată față de anul trecut noi avem încredere în ceea ce lucrăm la antrenamente și cred că avem capacitatea de a scoate un rezultat pozitiv”
, spune înaintea întâlnirii, Denisa Hațegan.

Partida cu Gloria este și o revedere cu una dintre fostele noastre jucătoare, Bianca Ienovan, care acum este componentă a Gloriei. „Bibi” a și înscris în turul sezonului regular unul dintre golurile formației noastre în poarta Bistriței. Fostele colege vor încerca acum să o oprească să puncteze și pentru Bistrița.

„Urmează un meci greu pentru noi, jucăm pe terenul celor de la Gloria Bistrița. Suntem pregătite să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cu determinare și ambiție. Pregătim acest meci și suntem focusate să facem tot ce trebuie pentru a ne aduce în avantaj și pentru a ne bucura de fiecare moment de pe teren”, spune Larisa Grigore.

În returul sezonului regular, echipa noastră a pierdut cu 7-0 la Bistrița.
Gloria Bistrița – Banat Girls Comloșu Mare este programat duminică, de la ora 13:00 și va fi transmis în direct de platforma FRF TV.
Partida va fi arbitrată de Vlad Băban, din Iași, ajutat la cele doua tușe de băcăuanii George Duță și Damian Antal.

Alte subiecte :

Concedierile pe piața IT din Banat nu se întrevăd, deocamdată! Rectorul Universității Politehnica Timișoara vine cu explicația

Zeci de mii de specialiști în domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de muncă, într-un an și jumătate. Criza industriei IT...

Zboruri accesibile pentru evadări rapide

Dacă te afli în căutarea unei modalități rapide și accesibile de evadare, alegerea perfectă poate fi reprezentată de zbor. Îți poți satisface astfel dorința...

Timișoara pentru TINEri!

Citește și :