11.2 C
Timișoara
sâmbătă 2 martie 2024

Banat Girls Comloșu Mare învinge Politehnica Timișoara pe stadionul Dan Păltinișanu

Banat Girls Comloșu Mare a jucat sâmbără un meci amical cu Politehnica Timișoara. Programat inițial pe terenul de iarbă din complexul Adrian Stoicov, meciul a fost mutat cu câteva minute înainte de începe pe stadionul Dan Păltinișanu.

Echipa din Comloșu Mare a avut primele oportunități de a înscrie, însă Melisa Șodinca a fost oprită de portarul Cosmina Roșu, pentru ca mai apoi aceeași jucătoare să trimită pe lângă poarta lui Poli după o pasă a Francescăi Frericks. Și dacă Banat Girls nu au punctat, au făcut-o gazdele. În minutul 8, Shaira Pera a pătruns pe partea dreaptă și a învins-o pe Laura Vogt cu un șut sub bară. După un sfert de oră s-a făcut 2-0, după ce Lorena Mihăilesc a servit-o pe Emily Scaramelo, iar aceasta a trimis în poartă.
Aceeași Scaramelo a mai înscris o dată, dar reușita a fost anulată din pricina unei poziții de offside. Fetele au început să joace din ce în ce mai bine, iar în minutul 37, Melisa Șodinca a găsit-o perfect pe Nara da Costa, care a trimis în plasă. Cu un minut înaintea pauzei, rolurile s-au inversat, iar Melisa Șodinca a egalat situația de pe tabelă.
La șase minute de la reluare Nara Da Costa a trimis o pasă Larisei Grigore, iar aceasta a trimis în plasă pentru 3-2. Politehnica putea să egaleze la o fază la care Lorena Mihăilesc a scăpat singură spre poartă, dar a fost blocată de Laura Vogt. Francesca Frericks a fost și ea aproape să puncteze, dar a fost oprită de defensiva adversă. Scorul final a fost stabilit cu 8 minute înainte de final. Nara da Costa a centrat bine din corner, mingea a fost respinsă până la marginea careului de 16 metri, de unde Bianka Granados a trimis în plasă pentru 4-2.

„Din nou revenim după ce Poli ne-a condus 2-0, după ce ulterior și Ujpest ne-a condus. Asta e un semn bun, ca avem potențial, că putem. Și azi am marcat 4 goluri, și săptămâna trecută am marcat 4, dar totul merge spre bine. Încă nu suntem omogeni ca și echipă și mai avem de pus multe lucruri la punct. Încep să se lege unele relații de joc, dar sunt două săptămâni de când sunt împreună și se cunosc, am avut 4 jucătoare în teren din vechea echipă. Încă relații de joc nu există, ne antrenăm pe teren mic de 5+1, jucăm pe teren mare apoi, până ne adaptăm cu jocul pe teren mare, cu spațiul, durează, dar eu sunt mulțumit. Mi-aș fi dorit să jucăm în campionat aici.”, a spus la final antrenorul lui Banat Girls Comlosu Mare, Liviu Ivasuc.
Banat Girls Comloșu Mare: Laura Vogt – Nicol Dincă-Vuia, Denisa Hațegan, Gabriela Ivăncescu, Bianka Granados, Suzuho Yamasaki, Francesca Frericks, Loredana Cozma, Nara da Costa, Melisa Șodinca, Larisa Grigore.
Au mai intrat Eleva Ruvila și Andrada Ungur.
Pentru Banat Girls urmează alte trei teste până la reluarea meciurilor oficiale, cu o echipă de băieți, cu Politehnica Timișoara și Universitatea Olimpia Cluj.

Alte subiecte :

Citește și :