21.2 C
Timișoara
luni 15 aprilie 2024

Banat Girls Comloșu Mare, înfrângere pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 8 – 0 duelul cu Farul Constanța din ultima rundă a sezonului regular al Superligii de fotbal feminin.
Problema învingătoarei a fost rezolvată încă de la pauză, când Farul conducea deja cu 3-0. Pentru gazdele din această rundă au fost inscrise de Laura Rus, Florentina Istrate și Olga Iordăchiuși.
În repriza secundă a deschis balul Claudia Chiper, din pasa Laurei Rus, după care aceeași Rus a pasat pentru Tabita Croitoru, care a inscris pentru 5-0, la debutul în Superliga pentru Farul.
Un minut mai târziu a înscris aceeași Croitoru, după o pasă a Claudiei Chiper.
În minutul 78, Ioana Stancu a făcut 7-0, după o cursă de la mijlocul terenului, iar 3 minute mai târziu Tabita Croitoru a semnat tripla și a făcut 8-0, care a fost si rezultatul final.
Fetele noastre au incercat sa puna in pericol poarta Farului, insa numai din faze fixe, blocate de apararea gazdelor..

Banat Girls: Laura Vogt – Anca Dobai, Amanda Lihv, Nico, Dincă-Vuia, Suzuho Yamasaki, Nara da Costa, Gabriela Ivăncescu, Loredana Cosma, Elena Ruvila, Melisa Șodinca(c), Francesca Frericks.
Au mai intrat: Denisa Hațegan, Bianka Granados, Andrada Ungur.
Astfel, fetele noastre vor evolua în play-out-ul Superligii, alături de Gloria Bistrița,
CSM Alexandria și ACS Târgu Mureș.

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Marți, 16 aprilie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului. Lucrările fac parte din...

Colterm reia încălzirea

Având în vedere temperaturile exterioare scăzute, diurne și nocturne, prognozate pentru zilele următoare, începând de miercuri dimineața, 17 aprilie 2024, Colterm Timișoara va relua...

Citește și :