6.2 C
Timișoara
joi 18 aprilie 2024

Banat Girls Comloșu Mare începe play-out-ul acasă și pregătește o revanșă cu Alexandria

După un eșec drastic la Constanța, Banat Girls Comloșu Mare începe faza a doua a campionatului cu un duel pe teren propriu în fața lui CSM Alexandria.
Banat Girls nu are probleme de lot înaintea întâlnirii și are un avantaj moral în fața oaspetelor, din moment ce a luat 4 puncte din 6 posibile în precedentele partide din acest sezon.
În sezonul regular al campionatului, formația banațeană s-a impus cu 2-1 la Alexandria, cu reușitele semnate de Melisa Șodinca, iar pentru echipa teleormăneană a înscris fosta noastră jucătoare, Carla Chișe.
În returul de la Tomnatic, s-a disputat una dintre cele mai frumoase partide ale sezonului, încheiată la egalitate, 3-3. Pentru noi au înscris Laura Desmerean, Maria Cortina Alvarez și Nicol Dincă-Vuia, în timp ce pentru Alexandria au punctat Alexandra Nica, de doua ori și Iustina Rezeanu. Dintre marcatoarele noastre în cele doua întâlniri din toamnă, acum din lot mai fac parte Melisa Șodinca și Nicol Dincă-Vuia.

„În ciuda unei înfrângeri dureroase în fața unei echipe puternice, ne pregătim pentru meciurile importante din play-out. Înfrângerea ustură, dar este combustibil pentru revenire. Suntem gata să scapăm de eșec, să ne arătăm vointa și să facem din jocul viitor o demonstratie a rezistenței și a dorinței noastre de succes. E timpul să ne resetam și să arătăm că putem mult mai mult.”, spune Nara da Costa.

„Primul nostru meci împotriva echipei Farul a fost un semnal de alarmă și ne-a arătat că fiecare greșeală va fi pedepsită la acest nivel. Avem un grup bun și cred cu tărie că vom arăta o latură mai bună a noastră duminică și vom concura cu Alexandria. Ei sunt contracandidații noștri directi pentru a rămâne în SuperLigă, așa că nu pot sublinia suficient cât de importante vor fi meciurile împotriva lor. Cu unele ajustări tactice și o mentalitate bună, vom păstra cele 3 puncte acasă în acest weekend!”, spune Laura Vogt.

Duelul dintre Banat Girls și CSM Alexandria este programat duminică, de la ora 15:00, la Tomnatic și va fi condus de o brigadă care îl are la cengtru pe Costin Marinoiu, din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două tușe de Alin Revnic și Robert Mereș, ambii din Cluj-Napoca.

Alte subiecte :

Centrul de colectare separată a deșeurilor va prelua 13 tipuri de deșeuri

Primăria a achiziționat servicii de elaborare a studiului de fezabilitate (SF) și proiectului tehnic (PT), precum și asigurarea asistenței tehnice pentru...

Timișoara pentru TINEri!

Se apropie Ziua Națională a Tineretului, iar Primăria Timișoara a pregătit o diversitate de evenimente dedicate tinerilor, în perioada 21 aprilie...

Citește și :