11.6 C
Timișoara
sâmbătă 24 februarie 2024

Banat Girls Comloșu Mare câștigă amicalul jucat cu Ujpest

Meci spectaculos făcut de Banat Girls Comloșu Mare în primul meci amical al iernii împotriva liderului ligii secunde din Ungaria, Ujpest, duel disputat în localitatea arădeană Sintana.
Echipa noastră s-a impus cu scorul de 4-3 în fața grupării maghiare, după ce la pauză am condus cu 2-1, iar în partea a doua a jocului oaspetele au egalat și au condus cu scorul de 3-2.
Două dintre golurile formației au fost înscrise de Melisa Șodinca, iar celelalte au fost semnate de Nara Estefania da Costa și Francesca Paige Frericks, ultimul gol fiind dintr-o lovitura de la 11 metri.
„Ca și prim meci, pentru prima dată în formula asta, am jucat destul de bine. Mai avem de pus la punct niște lucruri, pe fază defensivă. Adversarul fiind de același nivel, ne-am putut da seama cam de ce avem nevoie. Important este că a jucat toată lumea și că niciuna dintre fete nu s-a accidentat. Având în vedere că din vechea echipă au rămas doar două titulare, celelalte fiind jucătoare noi, și că noi ne-am antrenat mai mult pe sintetic și acum am jucat pe teren mare, eu sunt mulțumit”, a spus după meci antrenorul Liviu Ivasuc.
Formația timișeană va juca următorul meci de verificare la finalul săptămânii viitoare, pe terenul sintetic de la Baza 2, împotriva Politehnicii Timisoara. Partida este programata sâmbăta, de la ora 14:00.

Alte subiecte :

Spălări și lucrări la rețelele Aquatim

Luni, 26 februarie, între orele 9-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Mureș și Meziad. Lucrările fac...

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare...

Citește și :