Axa metropolitană Timișoara-Arad ar putea prinde contur curând!

790

Vineri a avut loc la Arad o nouă rundă de întâlniri dedicate dezvoltării metropolitane comune Timișoara-Arad. Evenimentul a a făcut parte dintr-o serie mai largă de reuniuni de tip economic și financiar între liderii de companii și instituții din cele două mari orașe din Vestul României.

În opinia experților prezenți la negocieri, sunt șanse bune ca aceste contacte prelungite între reprezentații Timișoarei și ai Aradului, cele mai dezvoltate orașe din România, care împreună produc aproape un sfert din exporturile ţării noastre, să se materializeze, curând, într-un parteneriat consfințit inclusiv la nivel juridic.

„Subiectul principal a vizat organizarea workshop-ului din 2 august, în care vor fi dezbătute subiecte legate de această axă – pionier. Evenimentul va avea loc în cadrul Conferinței anuale a economiștilor români din străinătate, organizată de Universitatea de Vest din Timișoara și va reuni reprezentanți ai ministerelor, autorităților publice locale, Băncii Mondiale, Fondului Monetar Internațional, precum și profesori, cercetători și economiști români afiliați unor prestigioase instituții internaționale. Sunt convins că această manifestare complexă, care va oferi inclusiv prilejuri de analiză a unor modele internaționale de succes privind managementul urban, va fi de bun augur pentru creșterea zonei de vest a României” , a comentat, pe marginea evenimentului, Marian Vasile, consilier județean și unul din liderii filialei Timiș a PNL.

1 COMENTARIU

  1. Axa deja exista, doar ca se numeste Arad – Timisoara si este condusa de Ghita Falca pentru ca Pnl Timis nu exista! Rusine, cap de lemn!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.