Avocatul faimos din vestul țării, arestat pentru 30 de zile !

2060

În 11 octombrie, pe raza localității Sântana, mai precis la ieșire din oraș spre Caporal Alexa, un echipaj de la Poliția Rutieră Sântana l-a oprit pe avocatul Adelin George Vlai, aflat la volanul mașinii sale. În momentul discuției cu Vlai, polițiștilor li s-a părut ciudat comportamentul acestuia, astfel că l-au pus să sufle într-un alcool test. Rezultatul: 0,75 mg/litru în aerul respirat!

Ulterior, conform procedurii, polițiștii l-au dus pe avocat la o unitate spitalicească, unde i-au fost recoltate probe biologice la interval de timp de o oră una de alta.

De parcă nu ar fi avut probleme serioase cu legea, fiind implicat într-un dosar de corupție, Adelin Vlai și-a mai „turnat” acum o „tonă de plumb”…

Avocatul Adelin Vlai a fost încarcerat în arestul IPJ Timiș. Magistrații nu i-au acceptat „nebuniile”

În urma depistării, de către Poliția Rutieră Sântana, conducând băut, avocatul Adelin Vlai a fost trimis după gratii. Magistrații Curții de Apel Timișoara au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele avocatului arădean. În acest moment, Adelin Vlai este încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Avocatul-Adelin-Vlai

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ