Avion cu români blocat, de sâmbătă dimineață, în aeroportul din Paris!

249

Sute de români care trebuiau să ajungă de ieri în România se află încă pe aeroportul din Paris, fără nicio informație despre ce urmează să se întâmple.

Vorbim despre zborul Wizz Air care trebuia să decoleze sâmbătă dimineață, la ora 09:00. Pasagerii, după aproape două sute, majoritatea români, au fost urcați în avion. După îmbarcare, au fost puși să aștepte. Inițial, li s-a spus că nu e nicio problemă, ci doar așteaptă după alte aeronave care decolează, apoi li s-a spus că s-a aprins un senzor în bord, au fost debarcați și lăsați să aștepte.

Lăsați să doarmă pe stradă

De la Wizz Air, pasagerii nu au primit nicio informație, pentru că nu există un reprezentat al companiei low cost pe aeroportul din Paris de unde trebuia să decoleze avionul.

Mai mult, oamenii nu au primit vouchere de mâncare și apă și nici cazare, așa cum este legal. Nici în aeroport nu au avut voie să doarmă și, prin urmare, au dormit afară, sub cerul liber.

Jurnalistă Antena 3, printre pasageri

Jurnalista Andreea Dumitrache se află printre pasagerii acestei curse. Ea a intervenit la Antena 3 și a descris situația. În emisiunea ”News Magazine” cu Mihaela Bîrzilă, jurnalista Antena 3 a precizat: ”Cu toții am fost îmbarcați cu o întârziere de 20 de minute și am stat în avion să decolăm, am așteptat aproape o oră să decoleze avionul, ni se spunea că nu e nicio problemă, așteptăm să decoleze alte avioane. Apoi ni s-a spus că s-a defectat un motor, s-a aprins un senzor pe bord. Am fost debarcați, lăsați să așteptăm, apoi ni s-a spus că zborul e amânat pentru a doua zi”.

Nici astăzi pasagerii nu știu ce vor face, dacă și când vor pleca de pe aeroport.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ