0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

AVEM CU CE! Un arbitru din vestul țării, pe lista pentru Cupa Mondială din 2018

În timp ce fobalul românesc nu prea mai are cu ce să se mândrească, iată că arbitrul Ovidiu Hațegan, din Arad, 36 de ani, a fost invitat de Comisia de Arbitri a FIFA să participe la seminarul arbitrilor centrali nominalizați pe lista pentru Cupa Mondială care va fi găzduită de Rusia informează Radio Timișoara.

Seminarul va avea loc între 3 și 7 aprilie, la Coverciano, în Italia. Programul cuprinde ședințe de pregătire practică, sesiuni de pregătire teoretică și testarea cunoștințelor în urma vizionării diferitelor situații de joc.

Ovidiu Hațegan a participat la EURO 2016, conducând o brigadă din care au mai făcut parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

La turneul final din Franța, Hațegan a condus două partide din faza grupelor, Polonia — Irlanda de Nord 1-0 și Italia — Irlanda 0-1.

Arădeanul a fost prezent și la Jocurile Olimpice de la Rio, unde a condus semifinala dintre Brazilia și Honduras.

Sursa: radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :