UPDATE: Avarie majoră la rețeaua de alimentare cu apă. Mii de familii din nordul Timișoarei, afectate

93

Mii de familii care locuiesc în nordul Timișoarei au rămas fără apă, ca urmare a unei avarii majore la rețeaua de alimentare.

Reprezentanții Aquatim spun că a apărut o avarie majore la conducta magistrală situată la intersecția străzilor Lorena și Basel. Aquatim precizează că lucrările de reparații sunt complexe și estimează că problema va fi remediată în cursul primei părți a zilei.

Pe durata intervenției, presunea și debitul apei reci au fost scăzute în zona centrală și de nord a orașului. Este vorba de zonele Kogălniceanu, Fabric, Calea Lipovei, UMT, Calea Aradului și Calea Torontalului.

UPDATE: „Lucrările de reparare a defecțiunii de pe Str. Lorena s-au finalizat. S-a pornit alimentarea apei reci în toate zonele afectate. Ne cerem scuze consumatorilor afectați (…) Din păcate, astfel de probleme nu pot fi anunțate din timp publicului larg, ci doar în momentul în care se întâmplă. Echipele de intervenție s-au mobilizat imediat și au lucrat încontinuu până la soluționarea problemei. În prezent, se lucrează la aducerea părții carosabile la starea inițială”, au transmis reprezentanții Aquatim.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ