Avantajați de depunctarea CFR-ului

195

Vești bune pentru ACS Poli înaintea partidei cu CFR Cluj din etapa a doua a Ligii I de fotbal. Ardelenilor le-a fost păstrată penalizarea de 4 puncte astfel că ecartul rămâne de o singură victorie între cele două formații.

Clasamentul rămâne strâns în play-out după ce și Comisia de Recurs a federației a păstrat penalizarea de 4 puncte dicattă împotriva lui CFR Cluj pentru nerespectarea regulii de fair-play financiar. Asta înseamnă că ardelenii rămân la cota 17, cu 3 lungimi peste ACS Poli înaintea meciului direct din week-end. Cu o victorie bănățenii ar putea face rocada cu CFR, îndepărtându-se de zona fierbinte.

Partida dintre ACS Poli și CFR Cluj se joacă duminică, ora 18, pe arena Dan Păltinișanu. De astăzi bilete sunt în vânzare la prețurile tradiționale de 10 lei, 15 lei, 25 lei și 50 de lei.

Curtean a plecat în Kazahstan

În altă ordine de idei Poli s-a despărțit oficial de mijlocașul Alex Curtean. Pus în iarnă pe lista neagră a fotbaliștilor indezirabili, Curtean era încă sub contract și situația nu era deloc una simplă pentru club. În cele din urmă înțelegerea a fost reziliată de comun acord cu jucătorul după ce mijlocașul de 28 de ani și-a găsit echipă în campionatul din Kazahstan. FC Atyrau este clubul la care Curtean își va continua cariera.

Violeții mai trebuie să scape de alți 5 oameni ce nu mai intră în vederile antrenorului Florin Marin. Portarul Kirschstein și mijlocașii Croitoru, Poparadu, Popovici și Boldea se antrenează doar cu echipa secundă până la rezolvarea situației.

LĂSAȚI UN MESAJ