Avalanșe pe drumurile naționale din vestul țării. FOTO

105

Două avalanșe de zăpadă au blocat două sectoare de drumuri naționale din vestul țării. Căderile de zăpadă au avut loc pe DN7A, una în zona Jiet, iar alta în preajma localității Obârșia Lotrului, ambele din județul Hunedoara.

”Din cauza unei avalanșe de zăpadă de mari dimensiuni căzută pe carosabil, în această dimineață, CNAIR, si Poliția Rutieră au decis închiderea circulației pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7A în în localitatea Jiet, județul Hunedoara.

Măsura a fost luată preventiv pentru evitarea eventualelor accidente și pierderilor de vieți omenești”, au transmis cei de la CNAIR.

Același scenariu s-a derulat și pe tronsonul din zona Obârșia Lotrului.

Drumarii CNAIR au acționat cu utilajele și au curățat drumul, astfel încât a fost posibilă redeschiderea circulației, marți dimineața.

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, este mesajul drumarilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.