Autoturism în flăcări și accident cu două victime în Caraș-Severin

471

Noapte grea pentru pompierii din Caraș-Severin! Salvatorii au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o mașină pe un drum national, dar și pentru descarcerarea unei victime rămase captive în uma unui accident rutier.

”Un echipaj al Secției de Pompieri Oravița a intervenit de urgență în cazul unui incendiu izbucnit la un autoturism pe DN 57B, la aproximativ 7 km distanță față de localitatea Anina dinspre Oravița. Autoturismul a fost distrus în totalitate, se pare, în urma producerii unui scurtcircuit electric. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime”, transmite ISU Caraș-Severin.

După nicio oră, pompierii au fost slicitați din nou. De această data pentru a scoate dintre fiarele distorsinate ale unei mașini o victimă rămasă captivă.

”La ora 03:34, pe DN 68, între localitățile Băuțar și Bucova s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Accidentul s-a soldat cu două victime, din care una încarcerată. Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș – un echipaj de descarcerare și unul SMURD – s-au deplasat urgent la fața locului și au intervenit pentru descarcerarea victimei și acordarea primului ajutor”, mai spun pompierii cărășeni.

Ambele persoane din autoturism au fost duse la spital pentru îngrijiri.

LĂSAȚI UN MESAJ