Au venit să facă bani, dar au plătit amenzi! Producătorii de legume-fructe din Timișoara, sancționați!

427

Producătorii de legume-fructe care își pot expune marfa în piața volantă de pe platoul din Piața Traian, în fiecare zi de joi, au avut ghinion în această săptămână! În loc să se bucure de câștigurile obținute din vânzarea mărfurilor, aceștia au fost nevoiți să renunțe la o parte din bani, după un control fulger al polițiștilor locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor.

Oamenii legii au acționat în cursul zilei de 8 iunie în piața volantă organizată în zona Traian, unde au constatat că autovehiculele comercianților erau staționate în perimetrul pieței. Acest lucru este interzis, potrivit reprezentanților poliției locale, așa ca cei care au încălcat legea au fost amendați.

,,Comercianții nu au voie să pătrundă cu autovehiculele decât într-un anumit interval orar, dimineața, între orele 05.00 și 07.00, atunci când vin pentru aducerea mărfii, și între orele 14.00-15.00, când se adună standurile. Cu toate acestea, în numeroase rânduri s-a constatat că acest lucru nu se respectă, motiv pentru care s-a trecut la aplicarea de sancțiuni, care sunt cuprinse între 200 și 600 lei. În cursul zilei de ieri au fost aplicate un număr de 9 sancțiuni contravenționale.” au transmis reprezentanții Biroului de Comunicare al Poliției Locale Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. Bine ca le-a facut piata tiganilor direct sub geamurile oamenilor în parcarea de lânga BRD !! De toata jena , cum dracu sa permiti asa ceva , sa faci o „piata de vechituri” într-un cartier istoric !!

LĂSAȚI UN MESAJ