28.1 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

Au prins gustul puterii! PNL și PSD se pregătesc să se susțină reciproc la alegerile de anul viitor

EvenimentAu prins gustul puterii! PNL și PSD se pregătesc să se susțină...

Premierul Marcel Ciolacu nu a exclus marţi, 12 septembrie, varianta ca PSD și PNL să aibă candidați comuni la alegerile locale sau parlamentare.

”Normal că există discuţii, facem politică”, a spus Ciolacu, după ce a fost întrebat dacă există discuţii cu PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare.

”Eu cred că şi PSD şi PNL am adus o stabilitate în România. Nu aş vrea să vă reamintesc contextul când a intrat PSD la guvernare, eram în plină criză socială şi era o incoerenţă guvernamentală acută. Ăsta este adevărul şi nu aş vrea să îi deranjez sau să îi supăr pe colegii mei. Lucrez cu domnul ministru Fechet excelent, toţi constructorii şi CNAIR şi toate ministerele îl laudă cât de implicat este în rezolvarea problemelor. Se implică şi local. Lucrurile funcţionează”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă se pune problema şi a susţinerii unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ciolacu a răspuns: ”Eu aş merge şi la Comisia Europeană să avem candidat comun”.

Sursa: https://ziare.com/

Citește și :