Au plătit pentru mașinile mult visate, dar au rămas și fără bani și fără autoturisme! Pățania incredibilă a unor timișeni

1823

Mai mulți lugojeni fac zilnic drumuri la Timișoara după ce au fost păcăliți de unul dintre cei mai importanți distribuitori de autoturisme Suzuki, Sara Motors.

Unii dintre lugojeni au plătit o parte din prețul mașinii, alții au plătit prețul întreg, însă la câteva luni după ce au virat banii în cont nu au primit încă autoturismele. Se pare că firma timișoreană are probleme financiare și nu mai poate restitui sumele de bani și nici onora comenzile. Lugojenii susțin că în aceste zile reprezentanții firmei nu mai răspund la telefon, iar Suzuki România ar fi retras licența care permite vânzarea autoturismelor.

”Cred că suntem vreo 70 de persoane păcălite. Este revoltător ce s-a întamplat! Unii au plătit mașina întreagă, alții jumătate. Nu mai poți da de nimeni. Ne-am luat avocat…sperăm să ne recuperăm banii. A fost un vis să ne luăm mașină nouă și după ce am dat banii ne trezim că munca noastră s-a dus pe apa sâmbetei. Ne-au tot amânat că vine mașina și acum au fugit”, a declarat pentru lugojinfo.ro, unul dintre lugojenii păcăliți.

Reprezentanții Sara Motors nu au putut fi găsiți pentru un punct de vedere.

LĂSAȚI UN MESAJ