Au fost aleși candidații USR la șefia județului VIDEO

369

USR de când ființează ca entitate politică continuă să-și surprindă adepții prin inițiative deosebite. Candidații pentru un posibil loc de consilier local au fost desemnați prin votul tuturor colegilor de partid cu două săptămânoi în urmă.
cum a venit și rândul celor ce ar dori să se implice în treburile județului. A fost întocmită o listă de 24 de candidați, care de care mai bine pregătit și cu mult entuzism pentru a hotără soarta viitorului administrativ din CJT.

Sâmbătă, 15 februarie, a avut loc o ședință a filialei USR Timiș, în urmă căreia afost stabilită prin votul tuturor membrilor lista candidaților USR la Consiliul Local Timișoara. Fiecare candidat și-a prezentat intențiile. Au fost serii de întrebări și răspunsuri (mai specializate sau mai generale). Partea cea mai grea a fost votarea. În secret și fără nici un fel de influențe externe au fost aleși cei 12 viitori consilieri.
Deja versatul politician (în ciuda vârstei) Cristian Moș, președintele USR Timis, și-a adjudecat poziția de posibil președinte al viitorului consiliu județean. 185 de voturi au fost pentru dânsul. Alexandru Cadar a primit ceva sub 50 de voturi și Adrian Marcu doar cinci voturi.

Cristian Mos este foarte realist și recunoaște că vizează nouă locuri în CJT. Dar se vor descurca și dacă vort foi mai mulți.

„Schimbarea clasei politice începe în Timiș. Vrem să schimbăm ce s-a întâmplat, vrem să facem din județul Timiș primul pe țară. S-ar fi putut face asta,( în anii trecuți n.r.) dar nu s-a facut din cauza clasei politice”, a declarat Cristian Moș.

Lista candidaților pentru Consiliul Județean este de asemenea aleasă și arată cam așa:
-Viviana Țecu
-Călin Badiu
-Petre Mihaieș
-Laura Boldovici
-Alexandru Cadar
-Raul Trifan
-Zoltan Nemeth
-Sorin Șipos
-Vlad Șendroiu
-Marius Dumitrescu
-Laurențiu Marian
Dar ar mai putea apare unele modificări în funcție de rezultatul negocierilor cu partenerii de la formațiunea PLUS. Abia atunci se va putea vorbi de o listă definitivă de candidați.

LĂSAȚI UN MESAJ