Au dat lovitura! Câţiva bănăţeni, olteni şi sibieni s-au îmbogăţit din… trecerea la ora de vară!

2702

Trecerea la ora de vară a îmbogăţit peste noapte mai mulţi români, din judeţele Timiş, Gorj şi Sibiu, care au câştigat potul cel mare la loteria din Grecia, jucând prin intermediul unei agenţii de pariuri din România.

Reprezentanţii casei de pariuri susţin că jucătorii au profitat de o greşeală, pe site nu s-a actualizat ora, iar ei au putut depune bilete după ce extragerea avusese deja loc.

Cei mai mulţi norocoşi, peste 20, sunt din comuşeteşti, judeţul Gorj, care au de primit aproape un milion de lei.

În timp ce oamenii spun că au avut un noroc chior, reprezentanţii casei de pariuri au o altă variantă. Ei spun că la mijloc este o fraudă pentru că sistemul nu s-a actualizat la ora de vară. Pariorii ar fi văzut numerele pe site-urile din Grecia și s-au grăbit să joace.

„Sâmbăta spre duminică, dat fiind că ora s-a dat înainte, site-ul oficial al Loteriei Naționale a Greciei a actualizat rezultatele, iar site-ul casei de pariuri nu a actualizat rezultatele, pe internet apăreau rezultatele cu o oră înaintea tragerilor”, un administrator al casei de pariuri.

Casiera a apucat să le plătească jucătorilor o parte din bani – în jur de 20.000 de lei. Acum, reprezentanţii casei de pariuri vor să facă plângere la poliţie.

Jucătorii spun că vor apela şi ei la instanţă ca să-şi primească toţi banii.

LĂSAȚI UN MESAJ