Atenție, șoferi! Se închid mai multe străzi din centrul Timișoarei pentru finalizarea lucrările

46

Mai multe străzi din centrul Timișoarei se vor închide complet. Asta, pentru a se finalliza lucrările de rabilitare a artelor.

”Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza în trafic”, motivează autoritățile locale.

Drept urmare, Primăria Timișoara anunță că se va închide traficul rutier din data de 18.10.2019 (începând cu ora 10,00) până în data de 21.10.2019 (ora 07,00) pe următoarele străzi: – bv. Regele Ferdinand de la Piața Regina Maria până la Podul Mihai Viteazul; – Podul Mihai Viteazul; – str. 20 Decembrie până la intersecția cu Piața Iancu Huniade; – bv. 16 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între bv. Regele Ferdinand și Splaiul Tudor Vladimirescu; – bv. C.D. Loga pe tronsonul cuprins între str. Patriarh Miron Cristea și bv. Regele Ferdinand; – splaiul N. Titulescu pe tronsonul cuprins între str. Jiul și bv. 16 Decembrie 1989. Pentru evitarea blocajelor afectate de închiderile din zona de lucrări, în aceste zile se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare pentru traversările NS – SN: – Punctele Cardinale – bv. Michelangelo – Piata Leonardo daVinci – str. Cluj; – Bv. Circumvalațiunii -bv. Republicii – Gara de Nord -str. Gh. Pop de Băsești -bd. Iuliu Maniu ( sau bv. General Dragalina – bv. 16 Decembrie 1989)- Calea Șagului.

Pe bulevardul 16 Decembrie 1989 și pe Bulevardul Regele Ferdinand circulația tramvaielor nu va fi afectată.

LĂSAȚI UN MESAJ