Atenţie, şoferi! Drumul judeţean 608 din Caraş-Severin, închis din cauza căderilor de pietre

206

Şoferii care circulă în vestul ţării au parte de o nouă surpriză neplăcută. Drumul judeţean 608, care face legătura între localităţile Globurău şi Bogîltin, este închis de 5 zile. Totul după ce ploile au adus viituri de pe versanţi şi s-au prăbuşit bolovani pe carosabil.

Cu toate că drumul este blocat din 7 aprillie, autorităţile judeţene care administrează drumul nu au făcut public acest fapt decât luni, 11 aprilie. Mai mult, reprezentanţii Consiliului Judeţean Caraş-Severin nu pot oferi un termen pentru redeschiderea drumului.

„Ca urmare a fenomenelor hidrometeorologice din data de 06-07.03.2016 și a pagubelor produse pe drumul județean DJ 608, pe sectorul cuprins între Globurău și intersecție Bogîltin, care au constat în alunecări de teren și căderi de pietre pe carosabil, Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin, în calitate de administrator, anunță închiderea circulației pe drumul și sectorul mai sus menționate, începând cu data de 07.04.2016, ora 16,00 – până la remedierea situației”, se arată într-un comunicat de presă emis de Consiliul Judeţean Caraş-Severin.

Şoferii au la dispoziţie o rută ocolitoare. Acesta este: DN 6 – Rusca – Hobiţa – Arsuri – Gruni – Cornereva.

LĂSAȚI UN MESAJ