Atenție șoferi! DN 6, închis circulației în zona mănăstirii Piatra Scrisă

2016

Conducătorii auto care tranzitează Drumul Naținal 6 din județul Caraș-Severin în noaptea de luni spre marți, trebuie să țină cont de faptul că circulația va fi închisă timp de trei ore, începând cu miezul nopții. DN 6 va fi închis pe ambele sensuri de mers, în zona mănăstirii Piatra Scrisă, anunță reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

„În data de 12/13 august 2019, între orele 00:00-03:00, Drumul Național 6, la Km. 430+100 metri, în afara localității Armeniș, zona mănăstirii Piatra Scrisă se închide pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării unor lucrări de montare a grinzilor transversale la porțile de gabarit de protecție a pasajului suprateran de cale ferată.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să respecte atât indicațiile polițiștilor rutieri, cât și semnificația indicatoarelor rutiere amplasate în zonă și să manifeste prudență în ceea ce privește conducerea autovehiculelor pe drumurile publice”, se arată în comunicatul celor de la IPJ Caraș-Severin.

Sursa: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ