22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Atenție! S-a lărgit o stradă și a dispărut o trecere de pietoni

Lucrările de lărgire a unei străzi foarte circulate din centul Timișoarei s-au încheiat. Acum, strada Martir Luther are 3 benzi, de la Punctele Cardinale până la intersecția cu IC Brătianu. Potrivit planului de reorganizare a zonei, stația de taxi din fața hotelului va dispărea. Aici se va amenaja o stație de autobuz.

Totodată, trecerea de pietoni de pe această stradă, între palatul Diacasterial și Bastion, a fost desființată. Există și un afiș care anunță acest lucru. Totuși, șoferii se plâng pe rețelele de socializare că oamenii continuă să folosească trecerea de pietoni pentru că vopseaua albă nu a fost îndepărtată. „Era să calc câțiva. Zebra încă e acolo și oamenii încă o folosesc”, a scris un șofer pe Facebook.

În zona centrală se execută mai multe lucrări.

Luni, 29 iulie, se lucrează pe următoarele artere: Str. Ranetti , Str. Al. Odobescu, Str. Iuliu Podlipny, Pţa. Romanilor, Str. Sirius, Pţa. Gh. Domăşneanu, Blv. I. C. Brătianu, Pţa. I. C. Brătianu, Str. Paciurea, Pţa. Mărăşti / Gh. Dima, Str. Alee pietonală între Str. Eroilor / 1 Decembrie, Ştrandului, Str. Movilă, Str. Turda, Str. Glinka, Str. Gh. Lazăr, Staţia RATT Poligrafie, Str. Gelu, Str. Traian, Pod Maria, Str. Eneas, Str. Furnicii, Str. Tristan Tzara, Str. Ştefan Procopiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :