34 C
Timișoara
vineri 21 iunie 2024

Atac de ziua naţională a Franței: 84 de morți și peste 100 de răniți. Starea de urgență, prelungită încă trei luni-VIDEO

Un camion a intrat în plin într-o mulțime adunată la Nisa de ziua Națională a Franței. Cel puțin 60 de persoane au murit în urma acestui atac și minim 100 de persoane au fost rănite.

Autoritățile vorbesc despre un atentat și au cerut locuitorilor acestui oraș de la Marea Mediterană să rămână la domiciliu.

Conform unui corespondent CNN, a existat și un schimb de focuri între forțele de ordine și oameni din camion, în urma căruia șoferul camionului a fost ucis. În camion au fost găsite, ulterior, arme, muniție și grenade.

ISIS a marcat, pe internet, acest moment, cu multe poze și mesaje prin care laudă tragedia de la Nisa. Conform unor surse, ISIS a și revendicat atacul.

UPDATE: Le Figaro anunță că bilanțul morților a ajuns la 84. De asemenea, 15 persoane sunt în stare foarte gravă.

 

 

 

 

Președintele Franței, Francois Hollande, s-a întors de la Avignon pentru a conduce celula de criză deja organizată de autorități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Grupul Maxagro și evoluția sa, în prezentare

„Cred că secretul nostru este că ne susținem unii pe alții, tot timpul”, a spus Alexandra Zifceak, manager în cadrul grupului Maxagro, prezentă la...

,,Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”. Cum s-a umplut de ridicol și vinovăție justiția din România în cazul Mario...

„Eu nu mai vreau să aud de România cât voi trăi. Vă garantez că nu o să fac o zi de pușcărie”, spunea Mario...

Citește și :