Aruncă-ţi telefonul vechi pentru a susţine… educaţia! Poţi câştiga unul nou

192

EcoStuff Romania derulează, în perioada 16 februarie – 21 mai, o campanie de colectare a telefoanelor mobile vechi, degradate moral și fizic, în vederea reciclării acestora.

Pentru a încuraja colectarea, fiecare telefon mobil donat înscrie automat donatorul la tombola unde poate câștiga un smartphone nou, iar cei mai puternici vor avea ocazia să câștige telefoane mobile noi precum și alte premii la competiția sportivă neconvențională de Aruncat cu Telefonul Mobil, care se va desfășura în 21 Mai, în Timișoara, la Pădurea Verde. Competiția se adresează tuturor, participanții fiind împărțiți în trei categorii: copii sub 14 ani, femei și bărbați.

Telefoanele mobile vechi sau stricate vor fi colectate în principal la standurile amenajate în cadrul companiilor multinaționale sau cu multi angajați din Timișoara, în cadrul universităților, dar și în alte locații din oraș care vor fi anunțate pe parcurs. Cei interesați sunt rugați să urmărească pagina evenimentului creat pe Facebook.

Fondurile strânse din reciclarea telefoanelor vor fi folosite pentru campania „Ore de Educație Ecologică în Școlile din Timișoara”, care va începe în Septembrie.

Proiectul este finantat de Fundatia Telekom Romania, organizație non-profit care sprijină diferite categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați și răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităților naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ