Artă sau vandalism? Tramvaiele Armonia, mâzgălite de impostorii artei urbane

53

Tramvaiele Armonia au ajuns pe mâna vandalilor. Acestea sunt mâzgălite în permanență de cei care doresc să se exprime ”artistic”. Indivizii sunt luați în vizor de angajații STPT care vor intensifica în perioada următoare controalele.

”Şi arta urbană are impostorii săi. Dovadă stau interioarele tramvaielor mânjite de câţiva teribilişti care se cred artişti. Societatea de Transport Public Timişoara a sprijinit şi a agreat mereu arta urbană (graffiti), dar respinge astfel de acte de vandalizare, aşa cum se poate vedea în imaginile alăturate. Colegii noştri responsabili cu siguranţa şi controlul în mijloacele de transport în comun, vor intensifica acţiunile de control în ceea ce priveşte depistarea celor care murdăresc şi în acest fel autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele. După cum se vede, inscripţiile respective nu au nicio legătură cu arta urbană”, transmite STPT.

Cei care vandalizează tramvaiele sau alte mijloace de transport riscă sancţiuni contravenţionale cuprinse între 200 şi 500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ