Arad, Caraș-Severin și Hunedoara sunt de acord cu patru benzi la Dumbrăvița…

1558

La Arad, s-a desfășurat ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest, ocazie cu care au fost discutate principalele proiecte de infrastructură rutieră din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.
Membrii CDR Vest au stabilit ca prioritar proiectul de modernizare a Drumului Județean 691 (Dumbrăvița), respectiv lărgirea la patru benzi a sectoarelor: km 2+725 (sens giratoriu) – Centura Timișoara și Centura Timișoara – Autostrada A1.

“Ședința de astăzi ne-a dat ocazia să analizăm cele mai importante proiecte de dezvoltare a întregii regiuni vest și să stabilim prioritățile pentru perioada următoare. Am susținut în fața colegilor mei necesitatea lărgirii la patru benzi a drumului din Dumbrăvița și mă bucur că am reușit să ajungem la un numitor comun”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Sorin Grindeanu.

Luni, 26 septembrie 2016, în sala de ședințe a Consiliului Judeţean Arad, a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest (CDR Vest) pentru perioada 2016-2020.
Preşedinte al CDR Vest, pentru o perioadă de un an, a fost ales Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, iar vicepreşedinte a fost desemnat Silviu Hurduzeu, preşedinte Consiliul Judeţean Caraş-Severin.
ADR Vest a supus aprobării membrilor CDR Vest următoarele documente: rapoartele de activitate ale ADR Vest și CDR Vest pentru anul 2015, rapoartele de activitate ale ADR Vest și CDR Vest pentru primul semestru al anului 2016, Strategia Regională de Specializare Inteligentă a Regiunii Vest pentru perioada 2014-2020. De asemenea, ADR Vest supus aprobării membrilor CDR Vest lista cu reprezentanții Regiunii Vest în cadrul Comitetului de Monitorizare al POR 2014-2020.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Vest este alcătuit din preşedinţii consiliilor judeţene şi din câte un reprezentant al fiecărei categorii de consilii locale municipale, orăşeneşti şi comunale din fiecare judeţ al regiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ