Apropae 200 de persoane amendate pentru că au încălcat restricțiile de circulație sau de izolare

73

În județul Caraș-Severin, oamenii se pare că nu au înțeles importanța respecgtării măsurilor impuse de Ordonanța Militară. Aproape 200 de persoane au fost amendate în ultimele 24 de ore pentru că au ieșit fără moriv din casă sau pentru că au părăsit spațiile de izolare.

”S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.501 persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Ca urmare a acțiunilor au fost aplicate 189 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 366.100 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație”, a transmis Prefectura Județului Caraș-Severin.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Jandarmi și celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniu, continuă acțiunile pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

LĂSAȚI UN MESAJ