Aproape 300 de poliţişti în preajma şcolilor din Timiş

94

Începutul de an şcolar a scos poliţiştii în stradă. Atât cei de la Rutieră cât şi cei de la Investigaţii criminale şi Ordine publică au ieşit pe străzi pentru a fi siguri că festivităţile de început de an se desfăşoară în linişte.

„291 de poliţişti acţionează în sistem integrat, pe raza județului Timiș, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar. Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, investigații criminale și prevenire, sunt prezenţi în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din județ”, transmite Inspectoratul de Poliţie Timiş.

De asemenea, în aceste zile, polițiștii timișeni intensifică activitățile educativ-preventive și de verificare a vehiculelor destinate transportului de elevi din punct de vedere al licențierii, existenței inspecției tehnice periodice și a asigurării de răspundere civilă obligatorie.

Poliţiştii de la Rutieră vor fi prezenţi ş în zilele următoare în apropierea şcolilor, pe arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier la orele de maximă afluire a elevilor. Colegii lor de la Ordine publică vor fi prezenţi în zona şcolilor la orele la care elevii merg sau ies de la şcoală.

LĂSAȚI UN MESAJ