Apel umanitar pentru fostul antrenor al echipei Poli Timișoara. Ionuț Popa este grav bolnav

3570

Ionuț Popa (66 de ani), fostul antrenor de la UTA Arad, Poli Timișoara, CS Mioveni și Poli Iași, are, în continuare, probleme grave de sănătate.

Tehnicianul se confruntă cu probleme medicale din luna martie 2019, iar de atunci, situația lui s-a înrăutățit. Medicii nu i-au pus un diagnostic clar, însă s-a tot zvonit că ar fi vorba despre semipareză facială. Suporterii echipei Poli Timișoara au emis un comunicat, prin care vor să îl ajute cu bani pe Ionuț Popa. Antrenorul a ajuns într-un impas financiar, din cauza cheltuielilor medicale efectuate.

 

„Fostul nostru antrenor, Ionuț Popa, are nevoie de ajutorul vostru. Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent și acum are nevoie mai mult ca oricând de susținerea noastră.

Mai presus de acestea, însă, reținem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună și culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru. Cei care pot și doresc să îl susțină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său o pot face printr-o donație în contul:

Raiffeisen Bank

RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa. Vă mulțumim!”, este mesajul umanitar publicat de cei de la Timișoara și distribuit pe o rețea de socializare de Dennis Man, atacantul de la FCSB.

Ionuț Popa a antrenat-o ultima oară pe UTA Arad, în sezonul 2018/2019, în Liga 2.

Sursa: eurosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ