6.2 C
Timișoara
duminică 21 aprilie 2024

Apar noi indicii despre asasinatul cu bombă din vestul țării. S-a aflat cine ar fi pus explozibilul în mașina care a sărit în aer

Apar noi ipoteze în cazul ucierii omului de afaceri Ioan Crișan, la aproape trei ani e la asasinatul u bombă e la Arad. Potrivit unor surse, upă ce au analizat explozibilul pus în mașina afaceristului, anchetatorii bănuiesc că autorii ar putea avea pregătire militară. Ar exista colaborări cu persoane in Serbia sau Ucraina pentru că in aceste țări ar fi putut să vină cei care au făptuit asasinarea intreprinzătorului Ioan Crișan.

Cine ar fi comandat atentatul
Cât despre cel ce ar fi comandat această crimă, anchetatorii merg către mai multe ipoteze. Astfel aceștia ar lua în calcul ipoteza unei rețele de trafic e droguri în care ar fi fost implicat afaceristul ucis. Sau ipoteza unei cămătării, cazul în care Crișan ar fi at bani cu împrumut unor persoane iar acestea să se fi răzbunat ulterior din cauza obânzilor.
Totuși, deocamdată sunt doar niște ipoteze, iar cazul rămâne în continuare departe de soluționare. Anchetatorii nici până azi nu au un cerc de suspecți, deși au fost auiate în jur de patru sute de persoane. Concomitent au fost făcute și numeroase perheziții legate e acest caz. Procurorii speră ca până la finalul acestui an să îi prindă pe făptași.
„Este un dosar complicat de soluționat in cauza timpului care s-a scurs de la momentul înregistrării lui. În acest dosar se lucrează constant. Au fost verificate toate pistele posibile.
A Fost audiat un număr uriaș de martori. S-au făcut expertize multiple pentru a stabili în primul rând compoziția explozibilului care a stat la baza detonării acestei mașini, pentru a încerca pe această pistă să ientificăm ulterior alte posibilități de investigare. Nu este nici o pistă, în momentul e față, care este lăsată în afară. Sper ca în perioada următoare să ajungem și la un prim cerc e suspecți cert pe care ulterior să ne putem axa mult mai concret investigațiile” a explicat situația procurorul general Alex Florența.

Alte subiecte :

Citește și :