Apar detalii teribile despre moartea designerului Răzvan Ciobanu. Cu ce necazuri se confrunta în ultimul timp

661

Moartea lui Răzvan Ciobanu a cutremurat întreaga țară în a doua zi de Paște. Detalii halucinante ies la iveală după ce creatorul de modă s-a stins din viață la vârsta de doar 43 de ani.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui grav accident rutier, petrecut la intrarea în localitatea Sălcele, județul Constanța.

Potrivit informațiilor transmise de avocatul designerului, dar și de o cunoscută prezentatoare tv și apropiată a lui Răzvan Ciobanu, acesta avea mari probleme cu banii și chiar avea un proces în instanță.

„Ştiu din surse sigure că maşina pe care o conducea nu era proprietatea sa, situaţia materială a lui Răzvan Ciobanu nu era deloc bună în ultima perioadă, atelierul, de asemenea, pe care îl redeschisese după ani de zile, ajunsese în faliment”, a mărturisit Nasrin, prezentatoarea de la Star Matinal.

„Chiar i-am trimis acţiunea civilă formulată, terminată. Trebuia să o parcurgă şi să-mi transmită cu ce martori vrea s-o dovedească. În plus faţă de probele pe care le deţinem, i-am spus dacă găseşte un martor ar fi extraordinar, astfel încât să identifice şi să cunoască suferinţa. Şi el a spus: Sigur, voi veni la tine după Paşte şi cu numele şi prenumele martorului şi vom putea depune acţiunea imediat după sărbători. În plus, îmi spunea că vrea să pornească mai multe demersuri să îşi găsească dreptatea pe mai multe planuri. El chiar avea nişte nemulţumiri, probleme, care puteau fi îmbrăcate în juridic şi rezolvate în instanţă”, a declarat Oana Anghel, avocatul lui Răzvan Ciobanu, prezentă prin legătură telefonică, la Star Matinal.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ