Anunț pentru șoferii care pleacă din România: cea mai tranzitată vamă din vest este aglomerată!

267

Şoferii care şi-au planificat să plece din ţară trebuie să se intereseze din timp despre condiţiile de trecere a frontierei. Cea mai aglomerată graniţă dn vestul ţării este, din nou, alglomerată.

La punctul de trecere a frontierei de pe autostrada A1, la Nădlac 2, autoturismele stau în coloană între 30 şi 40 de minute până trec în Ungaria. Sunt deschise 5 din cele 10 artere de trecere.

Nici şoferii camioanelor nu sunt mai norocoşi. Cum circulaţia maşinilor mai grele de 7.5 tone a fost restricţionată pe teritoriul Ungariei, abia din această dimineaţă TIR-urile au pornit din nou la drum. Conducatorii autovehiculelor de mare tonaj aşteaptă la Nădlac 2 între 40 şi 50 de minute. Ei au la dispoziţie doar 4 artere de ieşire. Şoferii spun că la vama de pe autostradă este mereu aşa.

Pentru a preveni aglomerația, poliţiştii de frontieră îi sfătuiesc pe şoferi să consulte pagina de internet a instituţiei unde apare situaţia traficului din vămi în timp real. De asemenea, conducătorii auto pot alege alte puncte de trecere a frontirei, cum este Cenad sau Nădlac 1, puncte unde acum se circulă normal.

LĂSAȚI UN MESAJ