14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

Anunţ disperat pentru o tânără sechestrată

La 4 dimineaţa, un apel disperat a fost făcut către poliţişti, care anunţat sechestrarea unei persoane într-o clădire din Bucureşti. Poliţiştii s-au organizat de urgenţă şi au pornit la adresa din sesizare.

Sechestrat nu era nimeni, doar distracţia era în toi
Poliţiştii au ajuns la adresa respectivă, constatând imediat că în locaţie se desfăşoară o petrecere de pomină, fără respectarea normelor de protecţie în vigoare. Agenţii au scotocit tot clubul bucureştean, în căutarea persoanei sechestrate, care, în mod evident nu exista. Practic, cineva a sunat la numărul de urgenţă pentru a-i obliga pe poliţişti să meargă şi să oprească petrecerea.

Poliţia Română: „În dimineața de 27.12, în jurul orei 04.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 10 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că la o adresă din zona sa, într-o societate comercială (club) se află o persoană lipsită de libertate în mod ilegal. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști, care în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana in cauza și au stabilit că cele sesizate nu se confirmă”

Polițiștii au dispus închiderea evenimentului și sancționarea contravențională a tuturor participanților, cuantumul amenzilor fiind în valoare de 25.500 lei.

Pe numele organizatorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :