Anunț al lui Klaus Iohannis pe tema aplicării referendumului pe justiţie

83

Preşedintele a anunţat convocarea partidelor parlamentare la consultări privind modul în care va fi pus în practică referendum pe justiţie. Invitaţiile au fost trimise joi seară pentru zilele de marţi şi miercuri, săptămâna viitoare.

“Sunt foarte bucuros să anunţ că 6,5 milioane de români au răspuns cu ‘Da’ la cele două întrebări. Acum suntem în momentul în care trebuie să decidem cum să punem în practică ceea ce a decis poporul prin referendum”, a declarat preşedintele. Klaus Iohannis a spus că are încredere că va putea fi modificată Constituţia.

Klaus Iohannis a anunţat că nu va accepta ca Titus Corlăţean să fie vicepremier. “Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”.

Preşedintele a spus că vina politică pentru cozile de la vot din diaspora “este evident la Guvern. E evident că vinovaţi sunt miniştri de interne şi externe. Au umblat pe la televiziuni să spună că nu-şi dau demisia, nu mă interesează, eu am cerut demiterea lor ca o sancţiune politică. Eu am discutat cu doamna Dăncilă, a spus că mai judecă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.