28.1 C
Timișoara
vineri 22 septembrie 2023

Antrenorul formației UTA Arad, operat de urgență după ce-a suferit un infarct miorcardic

EvenimentAntrenorul formației UTA Arad, operat de urgență după ce-a suferit un infarct...

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA, a suferit un infarct. Tehnicianul arădenilor a fost supus unei intervenții chirurgicale, aspect confirmat de club, dar și de Alexandru Meszar, conducătorul „Bătrănei Doamne”.

Tehnicianul în vârstă de 61 de ani a simțit dureri în piept în timpul meciului cu FCSB de luni, dureri care au persistat și a doua zi, dar și astăzi. Rednic a luat decizia să se prezinte la spital, acolo unde medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic. „Puriul” a fost operat miercuri la Spitalul Județean din Arad, starea sa fiind una stabilă.

În mod cert, Rednic nu va sta pe bancă în următoarele două meciuri ale echipei, confruntarea cu Dumbrăvița din Cupă, programată joi, și deplasarea de la Sfântu Gheorghe de luni, din campionat. Arădenii vor fi conduși de pe bancă de „secunzii” lui Rednic.

„Va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână”, a informat UTA, pe canalele oficiale.

UTA confirmă: Mircea Rednic a suferit un infarct! Medicii i-au montat un stent în cursul zilei

„În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată într-un comunicat emis de club.

Alexandru Meszar: „Mircea Rednic e bine, se recuperează”

Despre situația lui Rednic a vorbit și Alexandru Meszar, conducătorul de facto al clubului:

„Este bine acum. Am vorbit cu el și este optimist, așteaptă să se întoarcă lângă echipă. În timpul meciului cu FCSB, a transmis staff-ului medical că nu se simte prea bine, a simțit anumite înțepături în piept. Ulterior, starea s-a agravat, așa că am decis să mergem la cardiolog pentru a face investigații. Îi dorim multă săntăte și așteptăm să se facă bine”, a spus Alexandru Meszar, conducătorul arădenilor, pentru Gazeta Sporturilor.

Anul trecut, Rednic se operase de coxartroză

În trecut, Mircea Rednic s-a mai confruntat și cu alte probleme de sănătate. În aprilie 2022, tehnicianul a fost operat de coxartroză, o afecțiune care se manifestă prin degradar

Pe 12 decembrie 2021, când încă o pregătea pe Dinamo, Mircea Rednic declara că și-a anulat operația la șold pentru a antrena echipa din „Ștefan cel Mare”, de la care a fost ulterior demis. În vara lui 2019, „Puriul” suferise o intervenție chirurgicală și la piciorul stâng.

Sursa: https://www.gsp.ro

Citește și :