Antrenorul Dan Alexa anunţă că a dat în judecată publicaţia care a scris despre presupusul său “amantlâc” cu impresarul Anamaria Prodan

1422

După scandalul provocat de declaraţiile fără perdea ale rebelului Ionel Ganea, despre o presupusă relaţie “mai intimă” între impresarul Anamaria Prodan Reghecampf şi antrenorul timişorean Dan Alexa, soţia antrenorului de la Steaua a oferit prima reacţie.

“Având în vedere articolele apărute în publicaţia Click şi preluate ulterior de mass-media, cu privire la existenţa unei aşa-zise legături sentimentale între doamna Anamaria Reghecampf şi domnul Dan Alexa, cei doi au hotărât să acţioneze în judecată ziarul Click pentru prejudiciul cauzat de informaţiile calomnioase ce fac obiectul acestor articole.

Cei doi vor solicita instanţei de judecată obligarea autorilor articolelor respective, precum şi a societăţii ce administrează ziarul Click, la plata despăgubirilor morale, la publicarea pe cheltuiala proprie în două ziare de largă circulaţie a soluţiei dispusă în acest litigiu şi la ştergerea de pe orice platform de internet a articolelor respective.

Afirmaţiile redate în cuprinsul acestor articole sunt neadevărate, cu caracter denigrator şi încalcă flagrant dreptul la imagine, onoare, demnitate şi reputaţie al persoanelor la care fac referire.

Prejudiciul este amplificat de frecvenţa apariţiei unor articole sau ştiri cu privire la acest subiect cât şi de modalitatea de publicare a informaţiilor; internetul fiind una dintre cele mai accesibile surse de informare şi de faptul că numeroase alte mijloace de informare în masă au preluat informaţiile neadevărate propagate de ziarul Click. Avocat Dan Idiţă”, se arată pe contul de Facebook al Anamaria Prodan Reghecampf: pagina oficială.

LĂSAȚI UN MESAJ