Angajată de la Permise, prinsă în flagrant în timp ce primea mită

1060

O angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a fost reținută de ofițerii DGA. Femeia a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită.

Luni, în baza ordonanței de delegare emise de procurorul de caz, ofiţerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia, au prins-o în flagrant pe angajata de la permise în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.

”În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor”; se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

Suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alți martori. Procurorul de caz a dispus, luni, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Conform DGA, hunedoreanca este cercetată pentru 13 infracțiuni de luare de mită.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ