Andreea Esca, dată în judecată de un medic. Motivul este incredibil!

455

Celebra prezentatoare de știri, Andreea Esca, trebuie să se prezinte la tribunal pe data de 10 aprilie, după ce, o doctoriță din Ploiești a dat-o în judecată. Iuliana Stanciu, medicul din Ploiești, susține că a fost implicat într-un incident în urmă cu cinci ani și este nemulțumită de modul în care Andreea Esca a prezentat evenimentele întâmplate.

Iuliana Stanciu i-a dat în judecată pe Andreea Esca, dar și pe prezentatorii Mihai Dedu și Andreea Marinescu, într-un dosar deschis la Tribunalul Focșani, în vara anului 2018. În urmă cu două zile, mai exact pe 27 martie,  procesul a avut o nouă înfățișare și are ca scop obținerea unor daune materiale.

”Complet: Completul C2M5
Tip solutie: Amână pronunţarea

Solutia pe scurt: pt solutionarea cererii de recuzare depusa de reclamanta – urmeaza a se pune in vedere acesteia sa depuna la dosar dovada achitarii taxei de timbru in suma de 100 lei sub sanctiunea anularii cererii . Cu drept de a formula cerere de reexaminare impotriva modului de stabilire a taxei de timbru in 3 zile de la comunicare si cu drept de a formula cerere acordare ajutor public judiciar in 5 zile de la comunicare. In ceea ce priveste solutionarea cererii de suspendare in temeiul art 242 cpc solicitata de aparatorul paratilor instanta amana pronuntarea la data de 10.04.2019”, au decis judecătorii de la Tribunalul Focșani.

”Iuliana Stanciu a fost vedeta unui incident care s-ar fi putut finaliza tragic. În noaptea de 15 spre 16 iunie 2013 ea se afla la volanul unui Opel Corsa, când poliţiştii din Ploieşti au încercat să o oprească în trafic. Femeia a refuzat să tragă pe dreapta, a acroşat un poliţist după care a pornit în trombă într-o cursă care s-a finalizat abia la intrare în Bucureşti. A circulat pe A3, cu o viteză se peste 190 de km/h, cu farurile stinse şi pe contrasens, urmărită fiind de o maşină a Poliţiei la volanul căreia se afla Georgian Drăgan, actualul purtător de cuvânt al IGPR, însoţit de Florin Aristan, şeful Biroului Rutier Ploieşti. Femeia a fost în cele din urmă arestată, încarcerată în Arestul de la Câmpina, dar din cauza stării de sănătate (stare de agitaţie provocată, cel mai probabil, de consumul de alcool sau de substanţe interzise) a fost transferată la spitalul Penitenciarului Jilava”, scria în urmă cu cinci ani, o publicație prahoveană, despre incidentul în care a fost implicată Iuliana Stanciu, citată de Cancan.ro.

sursa – capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.