Anchetă în vestul țării după moartea suspectă a unui copil!

344

Descoperirea unui bebeluș mort în condiții suspecte, într-o locuință mizeră, a declanșat o anchetă de proporții în Orăștie. Părinţii copilului au alertat autoritățile în momentul în care au observat că acesta nu mai respiră. Poliţiştii au întocmit un dosar pentru ucidere din culpă.

Copilul de numai patru luni a fost găsit mort de către părinţii săi, care locuiau într-o locuinţă mizeră din Orăştie, judeţul Hunedoara. Fără apă curentă sau electricitate, oamenii abia trăiesc de pe o zi pe alta, spun vecinii. Tot ei susţin că bebeluşul era frecvent neglijat. Când au observat însă că micuţul nu mai respiră, părinţii s-au speriat şi au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns imediat poliţia, dar şi o echipă de la Protecţia Copilului.

”Poliţiştii efectuează cercetări într-un caz de ucidere din culpă în care, într-adevăr, un copil de patru luni a fost găsit decedat. Însă cauza decesului va fi stabilită de medicul legist, în urma efectuării necropsiei. În funcţie de cauza exactă a decesului se vor efectua cercetările”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Vecinii familiei susţin că micuţul avea mai multe muşcături pe corp, informaţie neconfirmată încă de autorităţi. Din primele cercetări, copilul ar fi murit de bronho-pneumonie.

Sursa: b1tv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ